top of page
shutterstock_1771796087.jpg
De technische aspecten van jouw ombouw in goede handen

 

Je bent een zelfbouwer, zalig! Niets leuker dan zelf je busje ombouwen tot het kampeerbusje van je dromen. Maar sommige technische aspecten van de ombouw bezorgen je wat stress, daardoor kan of wil je ze niet zelf uitvoeren. Bovendien moet je voor veel onderdelen van je ombouw ook rekening houden met de Belgische wetgeving, waardoor je liever de hulp inroept van een erkend ombouwer. Relax, wij helpen je graag verder.

Deze technische onderdelen van jouw ombouw kan je door ons laten uitvoeren:

  • Installatie van een dakraam en/of ventilator *

  • Installatie van extra ramen **

  • Ontwerp en installatie van het elektrisch systeem

  • Installatie van zonnepanelen

  • Installatie van verwarming (diesel of gas)

​​

Wij voeren één of meerdere onderdelen van jouw ombouw uit en daarna kan je zelf weer verder bouwen. Voor aanpassingen aan de carrosserie heb je ook een attest* of homologatie** nodig. Maar geen paniek, laat je deze werken door ons uitvoeren, dan brengen wij dat voor jou in orde.

Zie je een samenwerking met ons helemaal zitten?

Samenwerken met Routegoesting

Wil je èèn of meerdere technische aspecten van je ombouw aan ons overlaten? Leuk! Hoe verloopt onze samenwerking?

30.png
Check-in & offerte

Tijdens het check-in gesprek overlopen we alle aspecten van het technische project dat je door ons wil laten uitvoeren. We geven je ook een richtprijs mee. Zijn we een match en werk je graag met ons verder, dan maken we een offerte. Is deze goedgekeurd en ondertekend, dan betaal je een eerste voorschot en zetten we jouw project op de planning. 

27.png
Voorbereiding

In de wachttijd tussen het tekenen van de offerte en het uitvoeren van de werken doen wij alle praktische voorbereidingen. We bestellen ook alle toestellen en materialen die nodig zijn voor jouw technische project.

29.png
Uitvoering

Op het geplande moment rij je met je bus tot bij ons en starten we met de uitvoering van jouw project. Technische projecten hebben een korte doorlooptijd, dus vaak moet je je busje maar een paar dagen missen. 

28.png
Oplevering

Na de werken kom je je busje ophalen. We overlopen samen de werken die we hebben uitgevoerd. Bij een elektrisch systeem of verwarming krijg je natuurlijk ook de nodige uitleg over de werking ervan. 

Kan je niet wachten om jouw technische project door ons te laten uitvoeren?
Veel gestelde vragen
Zijn jullie COP gecertifieerd?

Ja, wij zijn een COP erkend ombouwer. Voor elk project dat jullie bij ons laten uitvoeren zal je dus het juiste attest van ontvangen zodat je volledig in orde bent voor de keuring. Is er een homologatie nodig, dan brengen wij die ook volledig voor jou in orde.

Hoe lang moet ik mijn busje missen?

De doorlooptijd van jouw technisch project is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid werk die we moeten uitvoeren. Laat je enkel een dakraam plaatsen dan is dit op 1 dag afgerond. Voor het installeren van ramen, een dakraam en een ventilator moet je busje een week bij ons verblijven. Laat je een volledig elektrisch systeem door ons installeren dan mag je rekenen op 2 tot 3 weken.

Heb ik garantie op het werk dat jullie uitvoeren?

Absoluut, je hebt hebt recht op de wettelijke 2 jaar garantie. Dit geldt voor de toestellen en de werken die wij uitgevoerd hebben.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem contact met ons op en we helpen je met veel plezier verder!

bottom of page