top of page
IMG_0319.jpg
Wij bouwen het kampeerbusje van je dromen

 

Je droomt van je eigen kampeerbusje, dé ultieme reisvrijheid. Je hebt al heel wat opzoekwerk gedaan, maar de wachttijden voor een fabriekscamper lijken eindeloos lang en bovendien is een fabriekscamper niets voor jou. Jij wil een busje dat ontworpen is om volledig aan jouw wensen te voldoen. Een busje op maat voor jou, waarbij je elk detail zelf kan kiezen. Geen kunststof, maar hout en natuurlijke materialen. Een warm en gezellig huis op wielen, dat is wat je zoekt. Zelf een busje ombouwen is voor jou geen optie, je hebt er de tijd en misschien ook de nodige technische kennis niet voor.

Laat ons direct met de deur in huis vallen: Routegoesting is dé oplossing die je zoekt. Wij bouwen het busje van jouw dromen! Geen standaard fabriekscamper, maar een gezellig kampeerbusje dat helemaal bij jouw levensstijl en manier van reizen past.

 

Starten doen we altijd met het maken van een ontwerp op maat, zodat je busje helemaal volgens jouw wensen wordt gebouwd. Een Routegoesting ontwerp is praktisch, functioneel en de ruimte wordt zo optimaal mogelijk benut. Ook aan de technieken besteden we veel aandacht in de ontwerpfase. We streven naar busjes die off-grid reizen tot een plezier maken en kiezen daarom voor betrouwbare systemen en technieken waar je op kan rekenen.

 

Het esthetische aspect van een ombouw is voor ons ook cruciaal. Een 'stealth mode' bus is bij ons de standaard. Geen opvallende camper, maar een subtiel uiterlijk, waarbij je zowel in een stad als in de natuur onbezorgd kan reizen. Ook de binnenkant van jouw kampeerbus maken we wondermooi. Routegoesting-busjes hebben steeds een warm, gezellig, fris en licht interieur. Wittinten, neutrale kleuren en hout spelen altijd de hoofdrol.

 

Na het ontwerp doen we natuurlijk ook de volledige uitvoering. Van het elektrisch systeem tot de kussens op maat. Bij de ombouw kiezen we zo veel mogelijk voor natuurlijke materialen en de meest ecologische en kwalitatieve opties binnen jouw budget, want duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons essentieel.

Kan je niet wachten om je droombusje werkelijkheid te laten worden?

Samenwerken met Routegoesting

Van lege bus tot de kampeerbus van je dromen. Hoe verloopt een volledige ombouw bij ons?

30.png
Kennismaking & offerte

Tijdens het vrijblijvend kennismakingsgesprek willen we alles te weten komen over je droombusje. Welk budget voorzie je? Welke indeling, materialen, toestellen,... wil je? Welke type reizen wil je maken? Zijn we een goede match en werk je graag met ons verder, dan maken we een offerte. Eens de offerte goedgekeurd en ondertekend is, dan betaal je een eerste voorschot en zetten we jouw project op de planning

29.png
Ombouw

Op het geplande moment rij je met je bus tot bij ons en starten we met de ombouw.​ We houden je wekelijks op de hoogte via WhatsApp of email. Op die manier kan je de ombouw van je bus van dichtbij meevolgen. Je mag ook, na afspraak, een bezoek brengen aan ons atelier.​ Soms moeten er nog kleine aanpassingen aan het ontwerp gemaakt worden tijdens de ombouw, maar dit is natuurlijk in overleg met jou.

27.png
Ontwerp & voorbereiding

Wij maken met jullie input een eerste 3D-ontwerp en voorzien een moodboard voor het interieur. Na een aantal feedbackrondes staat jouw ontwerp op punt. Vervolgens werken we alle technische tekeningen en schema's uit. We doen ook alle voorbereidingen voor de ombouw, zoals het bestellen van alle toestellen en materialen.

28.png
Oplevering

De dag van de oplevering is aangebroken! Je krijgt natuurlijk eerst een rondleiding in je kampeerbusje. Samen bekijken we elk hoekje en kantje van je bus en overlopen we alle technische aspecten. Ben je helemaal tevreden met elk detail van je droombusje, dan klinken we op het begin jouw ultieme reisvrijheid!

Sta je te popelen om met ons samen te werken voor jouw droombusje?
Veel gestelde vragen
Waar kan ik afgewerkte projecten van jullie bekijken?

We delen onze lopende projecten via Instagram. Neem daar zeker een kijkje om je te laten inspireren. Afgewerkte projecten delen we via deze pagina, maar ook op Instagram en Facebook.

Hoeveel zal de volledige ombouw van mijn busje kosten?

Bij een volledige ombouw werken we steeds volledig op maat van de klant. De kostprijs zal dus voor een groot stuk afhangen van jouw wensen en materiaalkeuzes. Voor de volledige ombouw van een groot busje (VW Crafter, Mercedes Sprinter, Ford Transit, Renault Master, Fiat Ducato, ...) met alles erop en eraan mag je rekenen op een kostprijs van minstens €30.000 (incl. btw). Wat mag je voor deze prijs verwachten? Isolatie en wandbekleding, een dakraam en ventilator, een keuken en koelkast, een sanitaire installatie inclusief buitendouche, een elektrische systeem met zonnepaneel, verwarming, een composttoilet en alle meubeltjes, zoals het bed, de zitbank en (overhead)kastjes. De ombouw van een medium busje (VW Transporter, Mercedes Vito, Ford Transit Custom, Renault Trafic, Fiat Talento, ...) kan al vanaf €15.000 (incl. btw). Voor deze prijs voorzien wij isolatie en wandbekleding, een ventilator of dakraam, een eenvoudige uitschuifbare keukenblok met mobiel gasvuur en basic watervoorziening, een kleine koelkast, een basic elektrische systeem, kastjes en een bed-zitbank-combo. Boek gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek, hierna kunnen wij je een goede richtprijs geven.

Hoe lang duurt een volledige ombouw?

Een groot busje (model Fiat Ducato, Mercedes Sprinter, ...) dat we volledig moeten ombouwen met alles erop en eraan zal gemiddeld 2 tot 3 maanden bij ons verblijven. Aan een kleiner model (Renault Trafic, VW Transporter, ...) werken we gemiddeld 1 tot 2 maand.

Heb ik garantie op het werk dat jullie uitvoeren?

Absoluut, je hebt hebt recht op de wettelijke 2 jaar garantie. Dit geldt voor de toestellen en de werken die wij uitgevoerd hebben.

Kan ik een kennismakingsgesprek boeken voor ik een busje heb gekocht?

Dat kan zeker. Veel van onze klanten boeken een kennismakingsgesprek voor ze hun busje aankopen. Op die manier kunnen we je advies geven over het voertuig dat je voor jouw plannen nodig hebt. Na dit eerste gesprek kunnen we je ook een richtprijs geven en weet je direct welk budget je moet voorzien voor een volledige ombouw Routegoesting-style.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem contact met ons op en we helpen je met veel plezier verder!

bottom of page