top of page
julentto-photography-CIuakYIjadc-unsplash.jpg

Ready Set
Convert!

 

Je blijft die busjes-droom maar uitstellen omdat je geen idee hebt hoe je eraan moet beginnen. Na wat opzoekingswerk over de wetgeving in België ben je nog meer in de war en je bent bang om fouten te maken. Plannen maken om een eigen campervan te bouwen zou fun moeten zijn, maar het bezorgt je enkel frustraties en onzekerheid...

Tijd om dat te veranderen! Ga met ons en route en start vol zelfvertrouwen aan jouw #vanconversion! Als professionele camperbouwers weten wij als geen ander wat jij nodig hebt om aan die ombouw te beginnen.Klaar om eindelijk jouw avontuur te starten? 
 

Wat ga jij leren in Ready Set Convert?
 

In deze cursus is Anne-Sophie jouw gids. Met 10 jaar ervaring als leerkracht wetenschappen op de teller weet ze als geen ander hoe je concreet en to-the-point kennis doorgeeft. Geen verwarring meer of bedenkelijke blikken na deze cursus, maar enkel aaahhh-zo-zit-dat en helderheid!

 Module 1 -

The perfect match 

 Module 2 -

Wetgeving in België

 Module 3 -

All about the money 

Ontdek wat jij nodig hebt en welke bus perfect is voor jouw ombouw. Beslis vol vertrouwen welk merk en model jij wil ombouwen.

Alle regels in België glashelder uitgelegd. Zo weet jij precies wat je wel of niet mag doen en hoe je de administratie moet aanpakken.

Welk budget voorzie je voor een ombouw en waar zitten de grote kosten? Onze handige budget tracker krijg je er zomaar bij!

 Module 4 -

Vol vertrouwen de juiste bus kopen

Nieuw of tweedehands? Met onze tips en checklist koop jij de juiste bus voor jouw ombouw.

 Module 5 -

Het ontwerp van je dromen 

Maak jouw busjes-droom visueel. Leg jouw ideale lay-out vast en maak een ontwerp die helemaal bij jou past!

In deze cursus vind je bijna 3 uur aan duidelijke instructievideo's, opgesplitst in hapklare stukjes, praktische checklists en handige documenten. Sounds good?


Wat zeggen onze cursisten?
 

 

Zonder deze cursus waren we waarschijnlijk nog jaren blijven dromen van een bus, maar nu hebben we eindelijk de stap durven zetten om een bus te kopen en aan de ombouw te beginnen.

Niels & Stefanie

 

Ik durfde eigenlijk niet aan een eigen camper beginnen door het gebrek aan kennis. Maar dankzij de cursus heb ik superveel kennis opgedaan en eindelijk de stap gezet om een bus te kopen en te beginnen ombouwen.

Brecht

 

 

Ready, Set, Convert! is een investering die je onmiddellijk hebt terugverdiend. Je bespaart jezelf uren opzoekwerkvermijdt dure fouten door onwetendheid en kan vol vertrouwen aan jouw busjes-avontuur beginnen!
 

  • Je weet precies welk busje perfect is voor jou.

  • Je kan vol vertrouwen de juiste bus aankopen.

  • De wetgeving in België heeft geen geheimen meer voor jou. Je weet precies welke werken je zelf mag uitvoeren en van welke merken je beter weg blijft.

  • Je weet perfect welke stappen je moet volgen om in orde te zijn met alle administratie en waar je terecht kan. Geen slapeloze nachten meer voor je naar de keuring moet!

  • Je hebt helder welk budget je moet voorzien voor je ombouw.

  • Je kan een indeling en lay-out maken die helemaal bij jou past.


Klaar om aan jouw busjes avontuur te beginnen?
 

Naast onze populaire cursus Camperfactory, waarin we al meer dan 50 ombouwers mochten begeleiden bij het bouwen van hun droombus, is het tijd om de meest waardevolle module uit deze cursus ook online aan te bieden.

Aankoopprijs

€89 incl btw

Je krijgt onmiddellijk toegang tot de cursus met meer dan 3 uur videomateriaal, alle documenten en handige checklist én je ontvangt ook alle toekomstige updates!

bottom of page