top of page
Pieter Van den Branden Anne-Sophie Heyde Routegoesting camperbouwer camperbouw
Hi!

Wij zijn Pieter en Anne-Sophie. Jonge dertigers, rustzoekers en natuurliefhebbers. Mama en papa van kleine Mira en baasjes van onze energieke hond Storm. We houden van reizen, wandelen en onderweg zijn. Een mooi vergezicht, frisse berglucht of vertragen tussen de bomen, dat is wat ons gelukkig maakt.

Eind 2019 maakten we wilde plannen om zelf een busje om te bouwen. We wilden de vrijheid om te vertrekken op elk moment en naar elke bestemming. In 2020 kochten we ons busje 'Freddie'. Deze ombouw werd Pieter zijn passieproject. Als industrieel ingenieur, met een voorliefde voor hout en techniek, kon hij zich helemaal uitleven bij het ontwerpen en uitvoeren van de ombouw. Van de elektriciteit tot de kastjes, alles werd door ons op maat gemaakt. Na het afronden van dit eerste project was onze passie voor het ombouwen van kampeerbusjes zo groot geworden dat we de beslissing namen om met dit verhaal verder te gaan. Zo werd Routegoesting geboren.

 

Met Routegoesting willen we grote en kleine avonturiers helpen bij het waarmaken van hun droom om vrij en authentiek te reizen, door hen te begeleiden en ontzorgen bij het bouwen van een kwalitatief en op maat gemaakt kampeerbusje. Wij geloven in een oplossing op maat voor iedereen: van creatieve, digitale nomaden die een kantoor op wielen willen tot avontuurlijke gezinnen die met hun kinderen Europa willen rondreizen.

Wij maken busjes op maat voor jou maar altijd met een Routegoesting-twist. Dit betekent dat wij de ruimte zo optimaal mogelijk invullen en een ontwerp maken dat heel praktisch en functioneel is. Wij kiezen zo veel mogelijk voor natuurlijke materialen en de meest ecologische en kwalitatieve opties binnen jouw budget, want duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons essentieel. We schenken ook veel aandacht aan het esthetische aspect van een ombouw. Routegoesting-busjes hebben steeds een warm, gezellig, fris en licht interieur. Wittinten, neutrale kleuren en natuurlijke houtsoorten spelen altijd de hoofdrol.

Maar ons verhaal stopt niet bij het ombouwen van prachtige kampeerbusjes. We willen jou inspireren om ook een 'happy camper' te worden. We geven onze liefde voor (parttime) leven onderweg, vertragen en avontuurlijk reizen graag door via onze blog en Instagram pagina. En we delen onze mooiste reisverhalen en praktische tips & tricks voor het ombouwen van jouw busje.

Kan je niet wachten om ons beter te leren kennen?
Ontdek tijdens een kennismakingsgesprek wat wij voor jou kunnen doen.
bottom of page