top of page
Routegoesting

Over
onsROUTEGOESTING

/ rou·te·goes·ting (de; v) / zelfstandig naamwoord /

Het verlangen om erop uit te trekken en nieuwe plekken te ontdekken.

Hi!  Wij zijn Pieter en Anne-Sophie. Jonge dertigers, levenspartners, ouders van kleine Mira en baasjes van hond Storm. Wij doen niets liever dan reizen, road trippen, hiken, vertragen en genieten van het betere buitenleven. Wegdromen met zicht op de bergen, voetjes in het zand, vertragen tussen de bomen, avonden aan het kampvuur, ... dat is wat ons gelukkig maakt.

​Eind 2019 ontstond onze Routegoesting-droom toen we onze eigen bus 'Freddie' transformeerden tot de kampeerbus van ons dromen. Na het afronden van dit eerste project was onze passie voor vanconversion zo groot dat we nooit meer gestopt zijn. Als industrieel ingenieur, met een grote liefde voor hout en techniek, kan Pieter zich helemaal uitleven bij het ontwerpen en uitvoeren van onze projecten. Anne-Sophie vond uitdaging in de creatieve kant van het proces: de interieurvormgeving en inrichting.

  

Met Routegoesting willen we grote en kleine avonturiers helpen bij het waarmaken van hun droom om vrij en authentiek te reizen. In ons atelier in Zomergem bouwen wij kampeerbusjes op maat die aanvoelen als een thuis. Zelfbouwers ondersteunen we met onze cursussen, zelfbouwkits en het uitvoeren van technische projecten

 

Maar daar stopt ons verhaal niet. We willen vooral ook inspireren en geven onze liefde voor camperbouw, vanlife, avontuurlijk reizen en slow living door via onze blog en Instagram.

bottom of page