top of page

 

Disclaimer

 

Inhoud
Routegoesting publiceert enkel inhoud die door onszelf of onze gastbloggers is geschreven. Wij delen dus alleen onze eigen mening en ervaring, ook wanneer het gaat om een gesponsord artikel of een artikel waarin een gesponsorde link is opgenomen. Onze inhoud, inclusief het advies dat we geven voor educatieve doeleinden en de mening die we geven over producten, diensten en bedrijven, wordt op geen enkele manier beïnvloed door onze adverteerders of partners en de integriteit van onze inhoud wordt op geen enkele manier aangetast door onze financiële relaties.
 We delen enkel inhoud over producten, diensten en bedrijven waarvan we denken dat ze waardevol zijn voor onze lezers. We delen alleen producten, diensten en verkopers die we persoonlijk hebben gebruikt en getest.

Onjuistheden en problemen
Routegoesting streeft ernaar om deze website up-to-date te houden door de juiste informatie aan te bieden. Toch kan het gebeuren dat artikelen verouderd zijn of onjuistheden bevatten. Routegoesting kan hier op geen enkele manier voor aansprakelijk worden gesteld en daarmee kan aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend. Immers is de inhoud van onze artikelen mede afhankelijk van derden, de datum van een bezoek aan een bestemming en onze persoonlijke ervaring en mening. We appreciëren het wanneer je onjuistheden op deze website met ons deelt via info@routegoesting.be, zo kunnen we het betreffende artikel aanpassen en voorzien van de juiste en actuele informatie.

Het blijft uitsluitend uw persoonlijke verantwoordelijkheid om uw eigen onderzoek uit te voeren om te bepalen of u een aangesloten product of dienst wilt aanschaffen. Routegoesting kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gehouden voor enige schade die voortvloeit uit uw aankoop.

Copyright
Alle teksten, foto’s en video’s op deze websites zijn eigendom van Routegoesting, tenzij anders vermeld, en zijn beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Niets van deze publicaties mag zonder toestemming op welke manier dan ook gekopieerd of verspreid worden. Voor gebruik kun je contact opnemen via info@routegoesting.be.

Hyperlinks
Soms wordt er in een artikel een link naar een andere website geplaatst, bijvoorbeeld als advies of om extra informatie te vergaren. Wij hebben echter geen invloed op deze websites en zijn daardoor niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Routegoesting kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de privacy richtlijnen van deze andere websites.

Affiliate en sponsoring
Routegoesting kan gratis inhoud toegankelijk maken voor zijn lezers dankzij affiliate links en samenwerkingen met bedrijven d.m.v. sponsoring. Wij vermelden deze vormen van betaalde content altijd onderaan het artikel.

Affiliate links
In onze artikels worden soms affiliate links geplaatst. Wanneer jij via de link een bestelling plaatst ontvangen wij daar een kleine vergoeding voor. Daar zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. De vergoeding wordt gebruikt om deze website te onderhouden en nieuwe content te maken voor onze lezers.

Gesponsorde links
Binnen onze artikelen worden soms gesponsorde links geplaatst, soms ook in combinatie met een aanbeveling. Wij krijgen dan een vergoeding voor het plaatsen van zo’n link, maar het artikel zelf is van eigen hand en volledig geschreven op basis van onze eigen mening en ervaring.

Gesponsorde artikelen
Soms plaatsen we een volledig gesponsord artikel. Dit is een artikel dat in opdracht door ons wordt geschreven en daarmee in zijn geheel gesponsord is. Onze gesponsorde artikelen zijn volledig door ons geschreven en daarmee gebaseerd op onze eigen mening en ervaring.

Wijzigen disclaimer
Routegoesting heeft het recht om de inhoud van deze disclaimer te wijzigen zonder dit vooraf te melden.

 

Heb je suggesties, klachten, of vragen over onze disclaimer? Stuur een e-mail naar info@routegoesting.be.

bottom of page