top of page
IMG_7092.jpg

Samenwerken
met Routegoesting

Op zoek naar een duurzame partner om jouw reisbestemming, merk of product onder de aandacht te brengen? Bij Routegoesting werken we graag samen rond alles wat te maken heeft met slow travel, vanlife, camperbouw, buitenleven, the great outdoorsduurzaamheid en avontuurlijk leven.Hi daar!
 

Wij zijn Pieter & Anne-Sophie. Jonge dertigers, natuurliefhebbers en rustzoekers. Wanneer we geen kampeerbusjes bouwen, reizen wij, samen met ons dochtertje Mira en onze hond Storm, Europa rond in onze campervan.

Op de Routegoesting blog en ons Instagram kanaal delen wij all things camperbouw en -reizen. Onze missie? Zo veel mogelijk mensen inspireren om te kiezen voor een leven vol avontuurslow travel te omarmen, the great outdoors te ontdekken en te genieten van het beste buitenleven.


Routegoesting in cijfers

 

 

+ 4.3 k

Instagram volgers

 

3,4%

engagement rate

 

88% Belgen en

7% Nederlanders

 

28% mannen en

72% vrouwen

 

470

nieuwbrief lezers

 

455 unieke

blogbezoekers per maand

 

907 paginaweergaven

per maand

 

De lezers van onze blog en volgers van onze Instagram account zijn mensen met een grote liefde voor reizen, buitenleven, campers, avontuurlijke lifestyle, outdoor activiteiten, duurzaamheid, natuur en slow living. Onze grootste groep volgers valt in de leeftijdscategorie 25 tot 44 jaar. Wij vinden het enorm belangrijk om een persoonlijke connectie op te bouwen met onze volgers en kiezen dan ook bewust voor een blog en Instagram pagina in het Nederlands. Wij proberen een unieke combinatie te maken van reisinspiratie, als reizend gezin, en informatie over camperbouw, als professionele camperbouwers. Deze mix zorgt ervoor dat we trouwe lezers en volgers hebben die onze mening waarderen en veel waarde hechten aan onze expertise.


Samenwerken met ons
 

We staan altijd open voor een leuke samenwerking binnen onze niche, die relevant is voor onze doelgroep. Ben je als bedrijf in de outdoor of toeristische sector op zoek naar iemand die een bestemming of regio kan promoten, meegaat op persreis of aanwezig is op jouw evenement? Of heb jij een product of dienst die wij moeten testen? Wij leveren professionele content aan die we, indien gewenst, ook kunnen promoten op onze blog en social media-kanalen.

 

Samenwerken met ons kan in de vorm van

  • Gesponsorde blogpost

  • Gesponsorde social media content

  • Foto- en videografie

  • Lezing op events

  • Aanwezigheid op een evenement

  • Affiliate marketing

  • Giveaway

  • Vast partnerschap en ambassadeursschap

  • ...

Heb je zelf nog een ander leuk idee? Stuur ons een mailtje!

Prijzen zijn afhankelijk van inzet, duur, medium en aanvullende wensen. Contacteer ons voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.


Freelance journalistiek en fotografie
 

Anne-sophie is bioloog van opleiding, maar volgde daarnaast ook een opleiding fotografie en copywriting en verdiepte zich in storytelling. Verhalen tot leven brengen met de juiste woorden en krachtige beelden is haar passie. Anne-Sophie focust op de outdoor- en reissector.

Ben je op zoek naar een freelance journalist en/of fotograaf voor jouw website, (online) magazine of advertenties? Aarzel niet om ons te contacteren voor een op maat gemaakte reportage of voor het publiceren van één van onze blogposts. 

bottom of page