top of page
IMG_0061.jpg

Freddie

Freddie is de bus waar Routegoesting mee begon. De perfecte bus voor ons als reizend gezin. We voorzagen onze bus van alle comfort: verwarming, warm water, een ruime elektrische installatie met zonnepanelen en een buitendouche.

Anne-Sophie kookt enorm graag, het grote gasfornuis met oventje is dus de eyecatcher van de keuken. In de zithoek is er veel ruimte om gezellig te tafelen, want naast de zitbank kan ook de uitgeschoven bakkoelkast, met een op maat gemaakt kussen, gebruikt worden als zeteltje. Het wendbare tafeltje kan op een vingerknip geïnstalleerd worden dankzij de Lagun tafelpoot. De zitbank kan bovendien ook uitschuiven tot een eenpersoonsbed.

Dankzij het hoge, vaste bed van 140 cm x 190 cm heeft Freddie een zeer ruime garage. Ideaal om alle outdoor- en campingspullen mee te nemen. Ook de hondenbench staat in de garage, maar deze is dankzij dubbele kastdeurtjes ook te bereiken langs de binnenkant van de bus. Freddie heeft, naast de garage, nog heel veel bergruimte: overheadkastjes over de volledige lengte van de bus, zeer veer grote schuiven en zelfs opbergvakjes naast het bed.


Met Freddie op pad?
 

Ontdekken of een campervan iets voor jou is? Wij verhuren onze bus. Zo kan jij eens proeven van vanlife voor je zelf aan het bouwen slaat of een busje laat ombouwen.

Klaar om op avontuur te gaan met Freddie?


De specificaties van Freddie
 

  • Volkswagen Crafter, L4H2

bottom of page