top of page
IMG_0394.jpg

Gus

De avontuurlijke Pieter en Dorien van Op Wandel droomden van een bus om mee te reizen. Ze lieten hun Renault Trafic (L2H1) door ons ombouwen tot de perfecte avontuurlijke reisgezel. Gus is een kleine bus, maar alle ruimte werd zo optimaal mogelijk benut. Opbergvakjes naast en onder het bed, grote schuiven, overhead kastjes, ...

Een absolute must voor Pieter en Dorien was een keukentje om buiten te koken maar, dat in geval van slecht weer, ook binnen toegankelijk was. Wij ontwierpen een uitschuifbare keukenblok dat aan al deze eisen voldoet. Naast het gasvuur werd Gus ook uitgerust met een spoelbak, kraantje en koelkast.

Een aantal dagen off-grid kamperen was ook noodzakelijk. Dankzij het elektrisch systeem, dat plaatsbesparend onder de passagierszetel werd weggewerkt, is dat perfect mogelijk. De batterij wordt opgeladen tijdens het rijden en onlangs werden ook opvouwbare zonnepanelen toegevoegd aan de installatie. 

Een goede nachtrust is natuurlijk heel belangrijk voor Pieter en Dorien wanneer ze op avontuur gaan. De zetel in Gus tover je dan ook heel gemakkelijk om in een bed voor 2 personen. Dankzij de lattenbodem die in 2 stukken kan uitschuiven kan de zetel ook veranderen in een gezellige werkhoek of een leuke eetplek. Het tafelblad kan over de volledige lengte van de bus vastgemaakt worden of opgeborgen worden aan de achterdeur. Dankzij de standverwarming is het ook comfortabel om te reizen met Gus in de winter.


Onze happy campers aan het woord
 

 

We zijn zo blij dat we Routegoesting zijn tegengekomen in onze zoektocht naar een camperbouwer! 


Het resultaat is beter dan we hadden kunnen dromen. De afwerking is subliem, de technische keuring verliep vlekkeloos en we kunnen zelfs rekenen op een 'dienst-na-ombouw' met een check-up na de eerste maanden. Fantastisch. De communicatie verliep altijd vlot. Het project werd goed opgevolgd en we wisten ten allen tijden waar we stonden.

Kortom: deze twee vanlovers weten waarmee ze bezig zijn. Bij hen ben je samen met je bus in méér dan goeie handen.

Dorien

 

Bij de kennismaking nemen ze echt de tijd om te luisteren naar jou. Daarna volgen ze op met een offerte en ontwerp op maat en een aantal feedback rondes. Gedurende de hele ombouw houden ze je op de hoogte met foto’s tussendoor.

Anne-Sophie en Pieter zijn echt een topduo. Ze vullen elkaar heel goed aan en handelen super correct. De communicatie verloopt heel vlot en transparant, ze werken alles zeer mooi af (echt tot in de puntjes!) en ook de prijzen zijn zeer realistisch.
 

Voor volgende ombouwen komen we hier zeker en vast terug!

Pieter

 

Klaar om ook het avontuur aan te gaan?


De specificaties van Gus
 

  • Renault Trafic, L2H1

bottom of page