top of page
IMG_8006.jpg

Gypsy

De avontuurlijke Kristof had al heel wat mobilhomes en camperbusjes gehad, maar wou eindelijk voor een campervan op maat gaan. Een bus die echt af was, tot in de puntjes, en helemaal ontworpen en ingericht volgens zijn stijl en wensen. Hij contacteerde ons en wij mochten samen met hem zijn droombus Gypsy werkelijkheid maken.

 

Dat Gypsy karakter heeft is direct duidelijk, intense en volle kleuren, barnwood, zwarte accenten, een live edge eiken werkblad, gelamineerd zwart hout en een roomdivider als eyecatcher. Naast de looks heeft deze bus ook veel opbergruimte: overheadkastjes, veel schuiven, grote opbergvakken naast het bed en een ruime garage.

Dankzij de draaibare stoelen wordt vooraan een ruime zitplek gecreëerd, maar omtoveren tot een eetplek is ook in een oogwenk gebeurd dankzij het opbergbaar tafeltje. Gezellige momenten maken staat centraal bij Gypsy. De keuken is voorzien van een grote koelkast, ruime spoelbak met mengkraan en praktisch 2-pits gasvuur. Het extra uitklapbaar werkblad en buitentafeltje zorgen voor veel extra werkplek of een instant bar.

Andere speciallekes? Een opklapbaar bed zodat ook de fietsen in de garage passen, een lcd scherm waarop alle technieken van de bus bekeken en aangepast kunnen worden en een stijlvolle dakdrager met de zonnepanelen en dakterrasje.


Onze happy campers aan het woord
 

 

Pieter en Anne-Sophie hebben mijn Volkswagen Crafter omgetoverd tot een fantastisch mini huisje. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Camper laten bouwen? Eén adres: Routegoesting!

Kristof

 

Klaar om ook het avontuur aan te gaan?


De specificaties van Gypsy
 

  • VW Crafter, L4H2

  • Nieuw voertuig

bottom of page