top of page
IMG_7099.jpg
Technische
projecten

Door grote drukte nemen wij geen technische projecten meer aan in 2024!

Niets leuker dan zelf je busje ombouwen tot het kampeerbusje van je dromen. Maar sommige technische aspecten van de ombouw  kan of wil je zelf niet uitvoeren. Bovendien moet je voor veel aspecten van je ombouw ook rekening houden met de Belgische wetgeving, waardoor je liever de hulp inroept van een erkend ombouwer. Relax, wij helpen je graag verder.

Deze technische onderdelen van jouw ombouw kan je door ons laten uitvoeren:

  • Installatie van een dakraam en/of ventilator *

  • Installatie van extra ramen **

  • Ontwerp en installatie van een elektrisch systeem op maat

  • Installatie van zonnepanelen

  • Installatie van standverwarming (diesel of gas)

​​

Wij voeren één of meerdere onderdelen van jouw ombouw uit en daarna kan je zelf weer verder bouwen. Voor aanpassingen aan de carrosserie heb je ook een attest* of homologatie** nodig. Maar geen paniek, laat je deze werken door ons uitvoeren, dan brengen wij dat voor jou in orde.

Zie je een samenwerking met ons helemaal zitten? Bekijk onze brochure voor meer info en onze prijzen.Samenwerken met Routegoesting

Wil je èèn of meerdere technische aspecten van je ombouw aan ons overlaten? Leuk! Hoe verloopt onze samenwerking?

Offerte

 

Heb je onze prijslijst bekeken en contact met ons opgenomen? Dan maken we een offerte. Ga je hiermee akkoord, dan betaal je een eerste voorschot en zetten we jouw project op de planning.

Voorbereiding

In de wachttijd tussen het tekenen van de offerte en het uitvoeren van de werken doen wij alle praktische voorbereidingen. We bestellen ook alle toestellen en materialen die nodig zijn voor jouw technische project.

Uitvoering

 

Op het geplande moment rij je met je bus tot bij ons en starten we met de uitvoering van jouw project. Technische projecten hebben een korte doorlooptijd, dus vaak moet je je busje maar een paar dagen missen. 

Oplevering

 

Na de werken kom je je busje ophalen. We overlopen samen de werken die we hebben uitgevoerd. Bij een elektrisch systeem of verwarming krijg je natuurlijk ook de nodige uitleg over de werking ervan.


Wil je met ons samenwerken voor het waarmaken van jouw droombusje?

Veel gestelde vragen
 
Zijn jullie COP gecertificeerd?

Ja, wij zijn een COP erkend ombouwer. Is er voor een project een attest nodig, dan schrijven wij dat direct voor jou uit zodat je volledig in orde bent voor de keuring. Is er een homologatie nodig, dan brengen wij die ook volledig in orde voor jou.

Hoe lang moet ik mijn busje missen?

De doorlooptijd van jouw technisch project is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid werk die we moeten uitvoeren. Laat je enkel een dakraam plaatsen dan is dit op 1 dag afgerond. Voor het installeren van ramen, een dakraam en een ventilator moet je busje een week bij ons verblijven. Laat je een volledig elektrisch systeem door ons installeren dan mag je rekenen op 2 tot 3 weken.

Heb ik garantie op het werk dat jullie uitvoeren?

Absoluut, je hebt hebt recht op de wettelijke 2 jaar garantie. Dit geldt voor de toestellen en de werken die wij uitgevoerd hebben.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

bottom of page