top of page
DJI_0054.jpg

Cursussen

Op zoek naar workshops waarin je volledig wordt ondergedompeld in de camperbouw of enkel op zoek naar een cursus waarin helder de Belgische wetgeving over het ombouwen van een bus wordt uitgelegd? Onze cursussen zijn er om jou als zelfbouwer te begeleiden en ondersteunen zodat je eindelijk jouw droombus kan bouwen!

Ready, set, convert!

 

Je blijft die busjes-droom maar uitstellen... het kiezen van een bus, de wetgeving in België, het uittekenen van een goed ontwerp... Jouw ombouw voorbereiden en plannen zou fun moeten zijn, maar het bezorgt je enkel frustraties en twijfels. Tijd om dat te veranderen! Ga met ons en route en maak eindelijk werk van jouw droombus!

P & AS 13.jpg
P & AS 1.jpg
Off-grid energy

 Coming soon 

 

Je bent een handige harry en gaat je busje zelf ombouwen, maar het elektrisch systeem geeft je kopzorgen! No stress! In deze cursus leggen wij je haarfijn uit hoe het elektrisch systeem van jouw campervan in elkaar zit. Met duidelijke instructievideo's, handige templates en een helder werkboek ontwerp en installeer jij vlot jouw off-grid elektrisch systeem

P & AS 2.jpg
bottom of page